Manisa Alaşehir'deki tesise 'sıfır atık' belgesi

Yaşam 16.01.2022 - 15:10, Güncelleme: 16.01.2022 - 23:54 2213+ kez okundu.
 

Manisa Alaşehir'deki tesise 'sıfır atık' belgesi

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 43 Milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir ilçesine kazandırdığı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.

MANİSA (İGFA) - Çevre kirliğinin önüne geçmek ve Manisa’nın doğasını korumak için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü, 43 Milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir ilçe merkezine önemli bir ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi kazandırdı. İdarenin başarıyla işlettiği tesis, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” çerçevesinde, yaptığı çalışmalarla “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.   Bu kapsamda tesis içerisinde oluşan geri dönüşümü mümkün olan kağıt-karton, plastik, metal ve cam atıklar; diğer atıklardan ayrı toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.   MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, her aşamada çevreye duyarlılık bilinciyle hareket eden ve sürdürülebilir çevreye katkı sağlamak, kaynakları verimli kullanmak ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir dünya bırakmak adına başarılı bir şekilde çalışmaları sürdüren MASKİ'nin yeni bir başarıya daha imza attığını belirtti. Çevik, daha yaşanılabilir bir Manisa için yapılan çalışmaların meyvelerini topladığını belirterek, "Her alanda çevremizi korumak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 43 Milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir ilçesine kazandırdığı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.

MANİSA (İGFA) - Çevre kirliğinin önüne geçmek ve Manisa’nın doğasını korumak için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü, 43 Milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir ilçe merkezine önemli bir ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi kazandırdı. İdarenin başarıyla işlettiği tesis, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “ Sıfır Atık Projesi” çerçevesinde, yaptığı çalışmalarla “ Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.

 

Bu kapsamda tesis içerisinde oluşan geri dönüşümü mümkün olan kağıt-karton, plastik, metal ve cam atıklar; diğer atıklardan ayrı toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

 

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, her aşamada çevreye duyarlılık bilinciyle hareket eden ve sürdürülebilir çevreye katkı sağlamak, kaynakları verimli kullanmak ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir dünya bırakmak adına başarılı bir şekilde çalışmaları sürdüren MASKİ'nin yeni bir başarıya daha imza attığını belirtti. Çevik, daha yaşanılabilir bir Manisa için yapılan çalışmaların meyvelerini topladığını belirterek, "Her alanda çevremizi korumak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.