Yenice'li çiftçilere devlet destekli tohum dağıtıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2020 - 12:32, Güncelleme: 19.12.2020 - 12:32 2584+ kez okundu.
 

Yenice'li çiftçilere devlet destekli tohum dağıtıldı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü üreticiye 2020 yılı yüzde 75 devlet destekli İtalyan çimi ve buğday tohumu dağıttı.

Törene İlçe Kaymakamı Musa Göktaş, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Tarım İl Müdürü Erdem Karadağ, Tarım İlçe Müdürü Aykut Kızıltepe, İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Büyükgaga, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Günay ve üreticiler katıldı.   Üreticiye toplamda 4075 kilogram hibe tohum dağıtıldığını belirten Yenice Kaymakamı Musa Göktaş,” Bu programın gerçekleşmesinde ve tohumların üreticilerimize verilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Çanakkale’nin Yenice ilçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü üreticiye 2020 yılı yüzde 75 devlet destekli İtalyan çimi ve buğday tohumu dağıttı.

Törene İlçe Kaymakamı Musa Göktaş, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Tarım İl Müdürü Erdem Karadağ, Tarım İlçe Müdürü Aykut Kızıltepe, İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Büyükgaga, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Günay ve üreticiler katıldı.

 

Üreticiye toplamda 4075 kilogram hibe tohum dağıtıldığını belirten Yenice Kaymakamı Musa Göktaş,” Bu programın gerçekleşmesinde ve tohumların üreticilerimize verilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.