Vali Aktaş trafik haftası etkinliğine katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2021 - 21:25, Güncelleme: 06.05.2021 - 21:25 2250+ kez okundu.
 

Vali Aktaş trafik haftası etkinliğine katıldı

Vali İlhami AKTAŞ, bu yıl 1 - 7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” kapsamında Opel Polis Uygulama Noktasında trafik ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.

Opel Polis Uygulama Noktasında trafik ekiplerince açılan stantları ve yaşam tünelini gezen Vali İlhami AKTAŞ, görevli Trafik Polisi personelinden yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alarak, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını kutladı. Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik kontrol noktasında sürücülerle görüşen Vali İlhami AKTAŞ, araç sürücülerine trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.     Koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlama programlarının yapılmadığını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Koronavirüsün bulaşını önlemek için buluşmaları azaltmamız lazım, tedbirlere uyarak evde kalmamız lazım. Dışarıya çıkmak zorunda olanlar vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uymasını istiyoruz. Salgına karşı verilen mücadelenin trafik kurallarına uyulması için de verilmesi gerekiyor” diye konuştu.   Tüm sürücüler ile trafik ekiplerinin “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını” kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, belirlenmiş kurallara azami ölçüde uymaya davet ederek kazasız, hayırlı yolcuklar yapmaları temennisinde bulundu. Vali İlhami AKTAŞ’ın trafik denetimlerine İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG.Kd.Bn. Ercan Oran eşlik etti.
Vali İlhami AKTAŞ, bu yıl 1 - 7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” kapsamında Opel Polis Uygulama Noktasında trafik ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.
Opel Polis Uygulama Noktasında trafik ekiplerince açılan stantları ve yaşam tünelini gezen Vali İlhami AKTAŞ, görevli Trafik Polisi personelinden yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alarak, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını kutladı.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik kontrol noktasında sürücülerle görüşen Vali İlhami AKTAŞ, araç sürücülerine trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.
 
 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlama programlarının yapılmadığını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Koronavirüsün bulaşını önlemek için buluşmaları azaltmamız lazım, tedbirlere uyarak evde kalmamız lazım. Dışarıya çıkmak zorunda olanlar vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uymasını istiyoruz. Salgına karşı verilen mücadelenin trafik kurallarına uyulması için de verilmesi gerekiyor” diye konuştu.
 

Tüm sürücüler ile trafik ekiplerinin “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını” kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, belirlenmiş kurallara azami ölçüde uymaya davet ederek kazasız, hayırlı yolcuklar yapmaları temennisinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ’ın trafik denetimlerine İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG.Kd.Bn. Ercan Oran eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.