Vali Aktaş'tan Anneler Günü mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2021 - 19:40, Güncelleme: 09.05.2021 - 19:40 2725+ kez okundu.
 

Vali Aktaş'tan Anneler Günü mesajı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali İlhami Aktaş yayınladığı mesajında;   "Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Anneler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir özveri gösteren ve toplumun temel yapı taşı olan aileyi bir arada tutan kıymetli annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyoruz. Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile geleceğimize uzanan yolda bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz değerli annelerimizin her zaman kıymeti bilinmeli ve kendilerine saygıda kusur edilmemelidir. “Cennet, anaların ayakları altındadır” diyen bir kültür ve medeniyetin insanları olarak bizlere düşen annelerimizin değerini bilmemiz ve onların kötü zamanlarında en büyük destekçileri olarak yanlarında bulunarak gönül rızalarını almamızdır. Koranavirüs nedeniyle siz değerli annelerimiz, alıştığınız ve hak ettiğiniz ziyaretlerden uzakta olacaksınız. Bilmenizi isteriz ki bilgeliğinizin ışığında bu dünyada bizlerin en değerlisi siz annelerimizsiniz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla bizleri yarınlara hazırlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyor, ellerinizden sevgi ve saygıyla öpüyorum" dedi.
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Vali İlhami Aktaş yayınladığı mesajında;
 
"Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Anneler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir özveri gösteren ve toplumun temel yapı taşı olan aileyi bir arada tutan kıymetli annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyoruz.

Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile geleceğimize uzanan yolda bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır.

Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz değerli annelerimizin her zaman kıymeti bilinmeli ve kendilerine saygıda kusur edilmemelidir. “Cennet, anaların ayakları altındadır” diyen bir kültür ve medeniyetin insanları olarak bizlere düşen annelerimizin değerini bilmemiz ve onların kötü zamanlarında en büyük destekçileri olarak yanlarında bulunarak gönül rızalarını almamızdır.

Koranavirüs nedeniyle siz değerli annelerimiz, alıştığınız ve hak ettiğiniz ziyaretlerden uzakta olacaksınız. Bilmenizi isteriz ki bilgeliğinizin ışığında bu dünyada bizlerin en değerlisi siz annelerimizsiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla bizleri yarınlara hazırlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyor, ellerinizden sevgi ve saygıyla öpüyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.