Vali Aktaş'tan Anadolu Etap'a ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2021 - 03:31, Güncelleme: 08.01.2021 - 03:31 1808+ kez okundu.
 

Vali Aktaş'tan Anadolu Etap'a ziyaret

Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye’nin en büyük meyve yetiştiricisi ve meyve suyu üreticisi olan Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliğini ziyaret etti.

2009 yılı sonunda kurulan Avrupa'nın önde gelen, meyve suyu ve taze meyve firmalarından birisi olma stratejisiyle faaliyetlerini sürdüren Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliği ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ’a kamu işleri müdürü Tahir Kalyoncu ve çiftlik sorumlusu Alper Hançerli tarafından; yüksek kaliteli hammadde ihtiyacını ve taze meyve sektöründeki talebi karşılamak amacıyla 2010 yılında plantasyon yatırımlarına başlandığı, beş farklı bölgede 30.000 dekar alanda kurulu 8 çiftliğinde 5 milyon dikili meyve ağacına ulaşıldığı ve Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliğinde şeftali, nektarin ve kayısı yetiştirildiği bilgisi verildi.   Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, ilimiz ve ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirerek Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliği yetkililerine teşekkür etti.   Vali İlhami AKTAŞ’ın Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliği ziyaretlerine Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel de eşlik etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye’nin en büyük meyve yetiştiricisi ve meyve suyu üreticisi olan Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliğini ziyaret etti.
2009 yılı sonunda kurulan Avrupa'nın önde gelen, meyve suyu ve taze meyve firmalarından birisi olma stratejisiyle faaliyetlerini sürdüren Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliği ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ’a kamu işleri müdürü Tahir Kalyoncu ve çiftlik sorumlusu Alper Hançerli tarafından; yüksek kaliteli hammadde ihtiyacını ve taze meyve sektöründeki talebi karşılamak amacıyla 2010 yılında plantasyon yatırımlarına başlandığı, beş farklı bölgede 30.000 dekar alanda kurulu 8 çiftliğinde 5 milyon dikili meyve ağacına ulaşıldığı ve Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliğinde şeftali, nektarin ve kayısı yetiştirildiği bilgisi verildi.
 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, ilimiz ve ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirerek Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliği yetkililerine teşekkür etti.
 

Vali İlhami AKTAŞ’ın Anadolu Etap Çanakkale Kumkale Çiftliği ziyaretlerine Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel de eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.