Vali Aktaş, İşadamı İbrahim Bodur'u unutmadı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2021 - 19:49, Güncelleme: 23.05.2021 - 19:49 2528+ kez okundu.
 

Vali Aktaş, İşadamı İbrahim Bodur'u unutmadı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş yayınladığı bildiride; "Kale Şirketler Grubu Kurucusu merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR’u vefatının beşinci yılında rahmetle yad ediyoruz" dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş yayınladığı anma bildirisinde şu sözlere yer verdi:   " Türkiye'nin sanayileşerek kalkınacağına ve kalkınmanın Anadolu'dan başlaması gerektiği inancıyla Çanakkale’de 1957 yılında Türkiye’nin ilk seramik karo fabrikalarının temelini atan Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR, Türk Sanayisinin kalkınmasına önemli katkılar sağlamıştır. Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR, Çanakkale’ye sağladığı istihdam olanakları ve ülke ekonomisinin kalkınmasına sağladığı katkılarla Türkiye’nin sanayi duayenleri arasında müstesna bir yer edinmiştir. Vefatının beşinci yılında Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR’u Çanakkale Valiliği olarak saygı ve rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz. "
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş yayınladığı bildiride; "Kale Şirketler Grubu Kurucusu merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR’u vefatının beşinci yılında rahmetle yad ediyoruz" dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş yayınladığı anma bildirisinde şu sözlere yer verdi:

 

" Türkiye'nin sanayileşerek kalkınacağına ve kalkınmanın Anadolu'dan başlaması gerektiği inancıyla Çanakkale’de 1957 yılında Türkiye’nin ilk seramik karo fabrikalarının temelini atan Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR, Türk Sanayisinin kalkınmasına önemli katkılar sağlamıştır.

Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR, Çanakkale’ye sağladığı istihdam olanakları ve ülke ekonomisinin kalkınmasına sağladığı katkılarla Türkiye’nin sanayi duayenleri arasında müstesna bir yer edinmiştir.

Vefatının beşinci yılında Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Dr. Hacı İbrahim BODUR’u Çanakkale Valiliği olarak saygı ve rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz. "
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.