MHP Çanakkale Kadın Kolları'ndan Esnaf'a Türk Bayraklı ziyaret

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 22:31, Güncelleme: 29.08.2020 - 22:31 1746+ kez okundu.
 

MHP Çanakkale Kadın Kolları'ndan Esnaf'a Türk Bayraklı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları üyesi kadınlar Çanakkale esnafına 30 Ağustos öncesi Türk Bayraklı moral ziyareti gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyeleri Aleyna Turan , Aynur Ergün, Gülşah Kır ve Gülbeyaz Tanrıkulu Çanakkale merkez esnaflarına 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Türk Bayraklı moral ziyareti gerçekleştirdi.   Esnafın yanında olduklarını ve Çanakkale esnafına desteklerini göstermek adına Türk Bayraklı 30 Ağustos ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları üyeleri, ziyaret ile hem korona virüs tedbirleri konusunda vatandaşları ve esnafları uyardıklarını hem de gerçekleştirilemeyecek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle esnafa ve vatandaşlara moral vermek için sokağa çıktıklarını ifade ettiler.      Çanakkale esnafından tam not alan Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları, son dönemde saha da görünmeyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'ndan doğan boşluğu da ortaya koyduğu başarılı aktivitelerle dolduruyor. 
Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları üyesi kadınlar Çanakkale esnafına 30 Ağustos öncesi Türk Bayraklı moral ziyareti gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyeleri Aleyna Turan , Aynur Ergün, Gülşah Kır ve Gülbeyaz Tanrıkulu Çanakkale merkez esnaflarına 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Türk Bayraklı moral ziyareti gerçekleştirdi.

 

Esnafın yanında olduklarını ve Çanakkale esnafına desteklerini göstermek adına Türk Bayraklı 30 Ağustos ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları üyeleri, ziyaret ile hem korona virüs tedbirleri konusunda vatandaşları ve esnafları uyardıklarını hem de gerçekleştirilemeyecek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle esnafa ve vatandaşlara moral vermek için sokağa çıktıklarını ifade ettiler. 

 

 

Çanakkale esnafından tam not alan Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları, son dönemde saha da görünmeyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'ndan doğan boşluğu da ortaya koyduğu başarılı aktivitelerle dolduruyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.