Kaymakam Gürdal kimsesizlerin kimsesi oluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2021 - 14:23, Güncelleme: 07.02.2021 - 14:23 2527+ kez okundu.
 

Kaymakam Gürdal kimsesizlerin kimsesi oluyor

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ilçede kimsesiz aileleri ziyaret ediyor, yetim ve öksüzlerle buluşuyor. Çan ilçesinde kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç ile birlikte ilçede ki bakıma ve yardıma muhtaç aileler ile  kimsesizleri ziyaret eden Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal gönülleri fethediyor.   Kaymakam Mustafa Gürdal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç Çan ilçesinde yalnız yaşayan 79 yaşındaki Saniye Teyzemizi pandemi döneminde ziyaret etti.  Ziyaret esnasında bir süre Zübeyde Dinç ile sohbet ederek ilgilenen Kaymakam Mustafa Gürdal, yaşlı teyzenin istek ve taleplerini dinledi.
Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ilçede kimsesiz aileleri ziyaret ediyor, yetim ve öksüzlerle buluşuyor. Çan ilçesinde kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç ile birlikte ilçede ki bakıma ve yardıma muhtaç aileler ile  kimsesizleri ziyaret eden Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal gönülleri fethediyor.

 

Kaymakam Mustafa Gürdal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç Çan ilçesinde yalnız yaşayan 79 yaşındaki Saniye Teyzemizi pandemi döneminde ziyaret etti.  Ziyaret esnasında bir süre Zübeyde Dinç ile sohbet ederek ilgilenen Kaymakam Mustafa Gürdal, yaşlı teyzenin istek ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.