Gelibolu'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 08:45, Güncelleme: 24.06.2020 - 08:45 2552+ kez okundu.
 

Gelibolu'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 27 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilirken, 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 27 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilirken, 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.   Gelibolu Demirtepe köyü Doğanarslan mevkii ormanlık arazi içerisinde yasa dışı kenevir bitkisi ekimi yapıldığını tespit eden Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, T.D, A.Ş ve A.S. isimli şüpheli şahısları bitkilere bakım yaparken suçüstü yakaladı.   Ekim alanında İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ile yapılan arama sonucunda 27 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilirken, şüpheli T.D, A.Ş ve A.S. gözaltına alındı.
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 27 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilirken, 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 27 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilirken, 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

 

Gelibolu Demirtepe köyü Doğanarslan mevkii ormanlık arazi içerisinde yasa dışı kenevir bitkisi ekimi yapıldığını tespit eden Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, T.D, A.Ş ve A.S. isimli şüpheli şahısları bitkilere bakım yaparken suçüstü yakaladı.

 

Ekim alanında İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ile yapılan arama sonucunda 27 kök yasa dışı kenevir bitkisi ele geçirilirken, şüpheli T.D, A.Ş ve A.S. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.