Fırtına Geyikli'yi vurdu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2021 - 14:50, Güncelleme: 22.05.2021 - 14:50 2097+ kez okundu.
 

Fırtına Geyikli'yi vurdu

Ege bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına Çanakkale’nin tatil beldesi Geyikli’de hayatı felç etti.

Ege bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına Çanakkale'nin tatil beldesi Geyikli'de hayatı felç etti. Hızı zaman zaman saatte 90 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.   Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesi sahilinde, bir inşaattan uçan büyük bir parça yakındaki bir otelin çatısına düştü. Rüzgar nedeniyle deniz kenarındaki çok sayıda şemsiye ve şezlong kullanılamaz hale geldi. Bir evin çatısının uçma anı da cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Ege bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına Çanakkale’nin tatil beldesi Geyikli’de hayatı felç etti.

Ege bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına Çanakkale'nin tatil beldesi Geyikli'de hayatı felç etti. Hızı zaman zaman saatte 90 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.

 

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesi sahilinde, bir inşaattan uçan büyük bir parça yakındaki bir otelin çatısına düştü. Rüzgar nedeniyle deniz kenarındaki çok sayıda şemsiye ve şezlong kullanılamaz hale geldi. Bir evin çatısının uçma anı da cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.