Ezine Gıda OSB'ye Milletvekili çıkarması

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2021 - 07:50, Güncelleme: 28.05.2021 - 07:50 2073+ kez okundu.
 

Ezine Gıda OSB'ye Milletvekili çıkarması

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, bir dizi programlar çerçevesinde Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ve Ezine Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Turan: “Çanakkale tarımıyla, zeytiniyle, peyniriyle, sanayisiyle bugün bir marka haline geldi. Ezine Gıda İhtisas OSB’yi ziyaret ederek gelişmeler hakkında brifing aldık. 1500 dönüme 45 fabrika yeri tahsisi yapıldı. 2022’de inşaatların yükseleceğine şahitlik edeceğiz. 100 milyon liranın üstünde yatırım olacak, 8 bin kişilik istihdam sağlayacak. Gıda OSB ile Çanakkale’miz, tarımsal üretimini daha da geliştirecek, tarımda fark oluşturacak.  Kendi elektriğini üreten, çevreci, her yönüyle örnek bir proje” dedi.     Programlara Çanakkale Valisi İlhami Aktaş AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, İl Genel Meclis Üyeleri, Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Özer Engin, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve muhtarlar katıldı.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, bir dizi programlar çerçevesinde Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ve Ezine Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Turan: “Çanakkale tarımıyla, zeytiniyle, peyniriyle, sanayisiyle bugün bir marka haline geldi. Ezine Gıda İhtisas OSB’yi ziyaret ederek gelişmeler hakkında brifing aldık. 1500 dönüme 45 fabrika yeri tahsisi yapıldı. 2022’de inşaatların yükseleceğine şahitlik edeceğiz. 100 milyon liranın üstünde yatırım olacak, 8 bin kişilik istihdam sağlayacak. Gıda OSB ile Çanakkale’miz, tarımsal üretimini daha da geliştirecek, tarımda fark oluşturacak.  Kendi elektriğini üreten, çevreci, her yönüyle örnek bir proje” dedi.
 
 
Programlara Çanakkale Valisi İlhami Aktaş AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, İl Genel Meclis Üyeleri, Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Özer Engin, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve muhtarlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.