Çanakkale'de 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Başladı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 15:16, Güncelleme: 21.09.2020 - 15:16 2759+ kez okundu.
 

Çanakkale'de 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Başladı

Vali İlhami AKTAŞ, İlköğretim Haftası kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu ve 18 Mart İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Koronavirüs ile mücadelede almış olduğu tedbirler kapsamında okul öncesi ve 1. sınıfların eğitim öğretime başladığı okulları ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Mustafa Kemal İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.   Vali İlhami AKTAŞ, Mustafa Kemal İlkokul Müdürü Mutlu Önder’den tüm sınıflarda öğrencilerimizin sağlığı için genel dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinin büyük bir özen ve hassasiyetle yapıldığı bilgisini aldı.   Öğretmenlerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencileri sınıfta ziyaret edip öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.   Ardından 18 Mart İlkokulu’nu ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, burada okul müdürü Ferda Ayan’dan sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan ile maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler ve 18 Mart İlkokulu hakkında bilgi aldı.       18 Mart İlkokulu’nda okul öncesi sınıfında ve 1. sınıflarda öğrenim gören öğrencileri ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir eğitim – öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.   Okul ziyaretleri kapsamında sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan, maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler hususunda tüm detayları yerinde inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, Koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılma hızını kontrol altında tutmanın önemini vurguladı.   Vali İlhami AKTAŞ’ın okul ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, İlköğretim Haftası kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu ve 18 Mart İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Koronavirüs ile mücadelede almış olduğu tedbirler kapsamında okul öncesi ve 1. sınıfların eğitim öğretime başladığı okulları ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Mustafa Kemal İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
 

Vali İlhami AKTAŞ, Mustafa Kemal İlkokul Müdürü Mutlu Önder’den tüm sınıflarda öğrencilerimizin sağlığı için genel dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinin büyük bir özen ve hassasiyetle yapıldığı bilgisini aldı.
 

Öğretmenlerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencileri sınıfta ziyaret edip öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.
 

Ardından 18 Mart İlkokulu’nu ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, burada okul müdürü Ferda Ayan’dan sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan ile maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler ve 18 Mart İlkokulu hakkında bilgi aldı.
 
 
 

18 Mart İlkokulu’nda okul öncesi sınıfında ve 1. sınıflarda öğrenim gören öğrencileri ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir eğitim – öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.
 

Okul ziyaretleri kapsamında sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan, maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler hususunda tüm detayları yerinde inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, Koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılma hızını kontrol altında tutmanın önemini vurguladı.
 

Vali İlhami AKTAŞ’ın okul ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.