Çanakkale Belediyesi sahilleri temizledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2021 - 14:39, Güncelleme: 22.05.2021 - 14:39 2503+ kez okundu.
 

Çanakkale Belediyesi sahilleri temizledi

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen temizlik çalışması kapsamında, havaların ısınması ile birlikte kentliler tarafından yoğun olarak kullanılan sahillerde sezon öncesi temizlik çalışması gerçekleştirildi.    Sahillerde gerçekleştirilen çalışma doğrultusunda ekipler, rüzgar ve dalgalar nedeni ile kıyıya vuran yosunların yanı sıra gelişi güzel atılan atıkları da toplayarak temizledi. 
Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen temizlik çalışması kapsamında, havaların ısınması ile birlikte kentliler tarafından yoğun olarak kullanılan sahillerde sezon öncesi temizlik çalışması gerçekleştirildi. 

 

Sahillerde gerçekleştirilen çalışma doğrultusunda ekipler, rüzgar ve dalgalar nedeni ile kıyıya vuran yosunların yanı sıra gelişi güzel atılan atıkları da toplayarak temizledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.