Biga Emniyeti'nden anlamlı davranış

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2020 - 12:03, Güncelleme: 19.12.2020 - 12:03 1445+ kez okundu.
 

Biga Emniyeti'nden anlamlı davranış

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, engelli Yiğit Bakali’nin 11’nci yaş günü, polis ekipleri tarafından hazırlanan sürprizle kutlandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Nadide-Sadullah Özay çiftin bakımını üstlendikleri zihin engelli Yiğit Bakali'ye Biga ilçe Emniyet Müdürlüğü personeli sürpriz bir doğum günü yaptı. Polis amcalarını evin önünde bekleyen Yiğit Bakali'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ellerinde pasta ve hediyelerle gelen polislere sıcak bir sarılma gerçekleştiren Bakali, 11'nci yaş gününü ekiplerle kutlamanın heyecanını yaşadı.   Yiğit Bakali'nin bakımını üstlenen Nadide-Sadullah Özay çifti, bu güzel kutlama için Biga ilçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ve emniyet personeline teşekkür etti.
Çanakkale’nin Biga ilçesinde, engelli Yiğit Bakali’nin 11’nci yaş günü, polis ekipleri tarafından hazırlanan sürprizle kutlandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Nadide-Sadullah Özay çiftin bakımını üstlendikleri zihin engelli Yiğit Bakali'ye Biga ilçe Emniyet Müdürlüğü personeli sürpriz bir doğum günü yaptı. Polis amcalarını evin önünde bekleyen Yiğit Bakali'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ellerinde pasta ve hediyelerle gelen polislere sıcak bir sarılma gerçekleştiren Bakali, 11'nci yaş gününü ekiplerle kutlamanın heyecanını yaşadı.

 

Yiğit Bakali'nin bakımını üstlenen Nadide-Sadullah Özay çifti, bu güzel kutlama için Biga ilçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ve emniyet personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.