AK Parti Milletvekilleri Muhtarlara dair ortak mesaj yayınladı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 07:24, Güncelleme: 20.10.2020 - 07:24 1595+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekilleri Muhtarlara dair ortak mesaj yayınladı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayınladı.

Muhtarlık müessesinin, toplumsal hayatın yapı taşlarından biri olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Devletin yereldeki en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarımız, devletimiz ve milletimiz arasında bir köprü vazifesi görüyor. Kamu hizmetlerimizin vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında muhtarlarımızın payı büyük.   İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinin başından bu yana muhtarlarımız, özellikle yaşlılarımıza ve salgına yakalananlara verilen hizmetlerin ulaştırılmasında ilgili kurumlarımızla birlikte aktif rol üstleniyorlar. Bu süreçte muhtarlarımızın özverili çalışmaları ve destekleri son derece kıymetli. Önümüzde seçimsiz geçecek 3 yıl kesintisiz bir hizmet dönemi var. Bu süreçte muhtarlarımızla güçlü bir koordinasyon içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygularla Çanakkaleli muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayınladı.

Muhtarlık müessesinin, toplumsal hayatın yapı taşlarından biri olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Devletin yereldeki en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarımız, devletimiz ve milletimiz arasında bir köprü vazifesi görüyor. Kamu hizmetlerimizin vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında muhtarlarımızın payı büyük.

 

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinin başından bu yana muhtarlarımız, özellikle yaşlılarımıza ve salgına yakalananlara verilen hizmetlerin ulaştırılmasında ilgili kurumlarımızla birlikte aktif rol üstleniyorlar. Bu süreçte muhtarlarımızın özverili çalışmaları ve destekleri son derece kıymetli. Önümüzde seçimsiz geçecek 3 yıl kesintisiz bir hizmet dönemi var. Bu süreçte muhtarlarımızla güçlü bir koordinasyon içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygularla Çanakkaleli muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.