VYS İnşaat’tan 2024 yılına özel 24 daire

İnşaat sektöründe gelenekselleşen “şantiye yemekleri buluşması” kapsamında Bursa’nın saygın iş insanlarını Nilüfer Yolçatı mahallesinde inşa ettikleri 24 dairelik 2+1 proje şantiye alanında ağırlayan VYS Mimarlık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özdemir; “yerli ve yabancı yatırımcılar için fırsatlar sunan projelerimiz ile sektörde marka gücümüzü kanıtladık" dedi. 

Güven ve fiyat avantajı ikilisini modern mimari ile güçlendirdiklerini ifade eden VYS Mimarlık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özdemir; "Nilüfer Yolçatı projemizde Bursa’mızın güzide iş insanları ve sivil toplum liderleri ile bir araya gelmekten kıvanç duyduk. 2+1 projelerimizin müşterilerimize kazandıracak fırsatlar ile satışa sunulduğunu özellikle ifade etmek isteriz. 24 yıldır inşaat sektöründe otel, villa, konut, işyeri ve taahhüt hizmetleri ile markalaştık. VYS Mimarlık İnşaat olarak projelerimizi yakından takip etmek isteyenleri hem ofisimizde hem şantiyelerimizde hem de www.vysmimarlik.com internet sitemizde ağırlamaktan gurur duyacağız. Bize internet sitemizden ve +(90) 224 230 00 18 telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz. Her zaman yanımızda olan tüm paydaşlarımıza ve dostlarımıza bugün yine bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

VYS Mimarlık İnşaat; Bursa başta olmak üzere Kocaeli ve Balıkesir’de devam eden yeni projeleri ile 2024 yılını fırsatlar dönemi olarak ilan etti.