Vali Aktaş'tan sahillere kapsamlı inceleme

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 10:17, Güncelleme: 04.11.2020 - 10:17 2776+ kez okundu.
 

Vali Aktaş'tan sahillere kapsamlı inceleme

Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Botu TCSG 23 ile denize açılarak Çanakkale sahil şeridinde incelemede bulundu.

Çanakkale sahil şeridi incelemelerine; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan’da katıldı.   Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Botu TCSG 23 ile Tekirdağ il sınırı ve Edirne il sınırı arasında bulunan Biga Yarımadası, 1915 Çanakkale Köprüsü, Anafartalar Koyu, Büyük Kemikli, Küçük Kemikli, Gelibolu Yarımadası, Anzak Koyu, Kilitbahir, Seddülbahir, Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, Teke Koyu, Ece Limanı, Kömür Limanı, Güneyli Sahili ve Saroz Körfez hattında bulunan sahilleri inceleyerek Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran’dan bilgi aldı.   Sahil Güvenlik ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışarak her geçen gün performansını artırdığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Botu TCSG 23 ile denize açılarak Çanakkale sahil şeridinde incelemede bulundu.
Çanakkale sahil şeridi incelemelerine; Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan’da katıldı.
 

Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Botu TCSG 23 ile Tekirdağ il sınırı ve Edirne il sınırı arasında bulunan Biga Yarımadası, 1915 Çanakkale Köprüsü, Anafartalar Koyu, Büyük Kemikli, Küçük Kemikli, Gelibolu Yarımadası, Anzak Koyu, Kilitbahir, Seddülbahir, Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, Teke Koyu, Ece Limanı, Kömür Limanı, Güneyli Sahili ve Saroz Körfez hattında bulunan sahilleri inceleyerek Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran’dan bilgi aldı.
 

Sahil Güvenlik ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışarak her geçen gün performansını artırdığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.