Şahin, 'adaletsiz dağıtımı red ettik'

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 17:35, Güncelleme: 12.12.2020 - 17:35 2349+ kez okundu.
 

Şahin, 'adaletsiz dağıtımı red ettik'

AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin, Çanakkale İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin, Çanakkale İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak ilçeler arasınadaki adaletsiz dağıtımdan şikayet etti.    AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin'in açıklaması:   Kasım Ayı sonu itibariyle Çanakkale İl Genel Meclisi olarak Çanakkale İl Özel İdaremizin 2021 Yılı Bütçe Görüşmeleri’ni tamamlamış bulunmaktayız. Öncelikle 2021 Yılı Bütçemizin Köylerimize, İlçelerimize ve Çanakkalemize hayırlı olmasını dileriz.   Bir ay boyunca süren Bütçe Görüşmelerimiz esnasında gerek Özel İdare Daire Müdürlerimizin, gerek İlçe Özel İdare Müdürlerimizin ve gerekse de diğer Kurum Müdürlerimizin katılımı ile 2021 yılının planlamasını yaptık. İhtiyaç durumuna göre Bütçe üzerinde bir takım aktarmalar yaptık.   Ancak Bütçe Görüşmeleri esnasında CHP’li Üyelerce hiç dile getirilmeyen hususlar son anda 2021 Yılı Performans Programı’na dahil edildi. Bu 2021 Yılı Performans Programı’nı incelediğimizde ise ilçeler arasında çok büyük bir adaletsizlik yapıldığını gördük. Oranlama yapıldığında kimi ilçelere çok fazla, kimi ilçelere de çok az pay verilmesine yapmış olduğumuz itirazlarımız maalesef CHP’li Üyelerce dikkate alınmadı. Adalet kelimesini dillerinden düşürmeyen ve adalet için yollara döküldüklerini iddia eden CHP’li Üyeler, bu adaletsiz dağıtıma yapmış olduğumuz itirazlarımıza her nedense kayıtsız kaldılar, kulaklarını tıkadılar.   Daha fazla pay ayırdıkları ilçelerin her nedense CHP’nin daha çok oy aldığı ilçelerden olması adalet adına yollara dökülen CHP’nin adalet adına yolda ve sınıfta kaldığının çok açık bir göstergesi oldu. “Mevcut iktidarın peşinden giden öğretmen varsa, kimse kusura bakmasın ben ona öğretmen demem.” şeklinde skandal ifadelerde bulunan bir Genel Başkan’ı olan CHP’nin bu ayırımcı ve ötekileştirici tavrı Çanakkale İl Genel Meclisimizde de gün yüzüne çıkmış oldu.   Bu sebeple Çanakkale İl Genel Meclisi Ak Parti Grubu olarak Çanakkale İl Özel İdaremizin 2021 Yılı Bütçesi’ne kabul oyu verirken, ilçeler arasında adaletsiz dağıtım yapıldığını gördüğümüz 2021 Yılı Performans Programı’na red oyu verdik.
AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin, Çanakkale İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin, Çanakkale İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak ilçeler arasınadaki adaletsiz dağıtımdan şikayet etti. 

 

AK Parti Çan İlçe Başkanı Avukat Ömer Şahin'in açıklaması:

 

Kasım Ayı sonu itibariyle Çanakkale İl Genel Meclisi olarak Çanakkale İl Özel İdaremizin 2021 Yılı Bütçe Görüşmeleri’ni tamamlamış bulunmaktayız. Öncelikle 2021 Yılı Bütçemizin Köylerimize, İlçelerimize ve Çanakkalemize hayırlı olmasını dileriz.

 

Bir ay boyunca süren Bütçe Görüşmelerimiz esnasında gerek Özel İdare Daire Müdürlerimizin, gerek İlçe Özel İdare Müdürlerimizin ve gerekse de diğer Kurum Müdürlerimizin katılımı ile 2021 yılının planlamasını yaptık. İhtiyaç durumuna göre Bütçe üzerinde bir takım aktarmalar yaptık.

 

Ancak Bütçe Görüşmeleri esnasında CHP’li Üyelerce hiç dile getirilmeyen hususlar son anda 2021 Yılı Performans Programı’na dahil edildi. Bu 2021 Yılı Performans Programı’nı incelediğimizde ise ilçeler arasında çok büyük bir adaletsizlik yapıldığını gördük. Oranlama yapıldığında kimi ilçelere çok fazla, kimi ilçelere de çok az pay verilmesine yapmış olduğumuz itirazlarımız maalesef CHP’li Üyelerce dikkate alınmadı. Adalet kelimesini dillerinden düşürmeyen ve adalet için yollara döküldüklerini iddia eden CHP’li Üyeler, bu adaletsiz dağıtıma yapmış olduğumuz itirazlarımıza her nedense kayıtsız kaldılar, kulaklarını tıkadılar.

 

Daha fazla pay ayırdıkları ilçelerin her nedense CHP’nin daha çok oy aldığı ilçelerden olması adalet adına yollara dökülen CHP’nin adalet adına yolda ve sınıfta kaldığının çok açık bir göstergesi oldu. “Mevcut iktidarın peşinden giden öğretmen varsa, kimse kusura bakmasın ben ona öğretmen demem.” şeklinde skandal ifadelerde bulunan bir Genel Başkan’ı olan CHP’nin bu ayırımcı ve ötekileştirici tavrı Çanakkale İl Genel Meclisimizde de gün yüzüne çıkmış oldu.

 

Bu sebeple Çanakkale İl Genel Meclisi Ak Parti Grubu olarak Çanakkale İl Özel İdaremizin 2021 Yılı Bütçesi’ne kabul oyu verirken, ilçeler arasında adaletsiz dağıtım yapıldığını gördüğümüz 2021 Yılı Performans Programı’na red oyu verdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.