Jandarma'dan hırsızlara suçüstü operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 08:32, Güncelleme: 29.07.2020 - 08:32 2786+ kez okundu.
 

Jandarma'dan hırsızlara suçüstü operasyonu

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde kablo hırsızlığı yapan 3 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Ayvacık'a bağlı Pınardere ve Bilaller köylerinde bir telekomünikasyon şirketine ait kabloların bulunduğu ahşap direkleri devirerek kesen 3 şüpheli, Ayvacık Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan takip sonrasında suçüstü yakalandı. Şüphelilerden biri otomobille kaçmaya çalışırken, diğer ikisi ise ormanlık alanda kaçmaya çalışırken yakalandı.   Yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, şüphelilerin 2 bin 700 metre uzunluğunda kablo çaldıkları tespit edildi.
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde kablo hırsızlığı yapan 3 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Ayvacık'a bağlı Pınardere ve Bilaller köylerinde bir telekomünikasyon şirketine ait kabloların bulunduğu ahşap direkleri devirerek kesen 3 şüpheli, Ayvacık Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan takip sonrasında suçüstü yakalandı. Şüphelilerden biri otomobille kaçmaya çalışırken, diğer ikisi ise ormanlık alanda kaçmaya çalışırken yakalandı.

 

Yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, şüphelilerin 2 bin 700 metre uzunluğunda kablo çaldıkları tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.