Çan BelediyeBaşkanı Bülent Öz sorunları çözüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2021 - 14:40, Güncelleme: 07.02.2021 - 14:40 1687+ kez okundu.
 

Çan BelediyeBaşkanı Bülent Öz sorunları çözüyor

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz hem mahalle ziyaretleri hem de sanayi ziyaretleri ile sorunlara yerinde müdahale ediyor.

Çan ilçesinin önemli sorunlarını büyük bir özveri ile çözme telaşında olan Belediye Başkanı Bülent Öz aynı zamanda gençlik ve kadın faaliyetleri ile sporsal aktivileri güçlendirmeye devam ediyor. Hafta içerisinde Çan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile mahalleleri gezen Başkan Öz, Dünya Kanser Günün'de "pembe kurdele" sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.     Çan'da gençlerin ve kadınların sosyal yaşamda güçlendirilmesi için belediye çalışmalarını hızlandıran Belediye Başkanı Bülent ÖZ, ilçede kadınlar için belediye güreş takımı kurulması için kolları sıvadı. Erkek Güreş takımı ile önemli başarılara imza atan Çan Belediyesi, Kadın Güreş Takımı ile de kendinden bahsettirmeyi hedefliyor.  
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz hem mahalle ziyaretleri hem de sanayi ziyaretleri ile sorunlara yerinde müdahale ediyor.

Çan ilçesinin önemli sorunlarını büyük bir özveri ile çözme telaşında olan Belediye Başkanı Bülent Öz aynı zamanda gençlik ve kadın faaliyetleri ile sporsal aktivileri güçlendirmeye devam ediyor. Hafta içerisinde Çan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile mahalleleri gezen Başkan Öz, Dünya Kanser Günün'de "pembe kurdele" sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

 

 

Çan'da gençlerin ve kadınların sosyal yaşamda güçlendirilmesi için belediye çalışmalarını hızlandıran Belediye Başkanı Bülent ÖZ, ilçede kadınlar için belediye güreş takımı kurulması için kolları sıvadı. Erkek Güreş takımı ile önemli başarılara imza atan Çan Belediyesi, Kadın Güreş Takımı ile de kendinden bahsettirmeyi hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.