AKTAŞ, Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyarette Bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 23:08, Güncelleme: 09.12.2020 - 23:08 1583+ kez okundu.
 

AKTAŞ, Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyarette Bulundu

Vali İlhami AKTAŞ, ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında ÇASİAD (Çanakkale Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği), Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Çanakkale İnsani Yardım Derneğini ziyaret etti.

İlk olarak ÇASİAD’ı (Çanakkale Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği) ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Semih Başaran ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran dernek çalışmalarıyla ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi. Yapılan görüşmelerin ardından ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. ÇASİAD’ın ardından Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Serdar Bal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek dernek tarafından yürütülen iş ve işlemler ile derneğin faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Serdar Bal ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İnsani Yardım Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İnsani Yardım Derneği Başkanı Numan Yaşar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette,  Çanakkale İnsani Yardım Derneği Başkanı Numan Yaşar, derneğin çalışmaları ve yürütülen projeleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgiler verdi. Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Numan Yaşar ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Çanakkale İnsani Yardım Derneği Başkanı Numan Yaşar, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Vali İlhami AKTAŞ, ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında ÇASİAD (Çanakkale Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği), Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Çanakkale İnsani Yardım Derneğini ziyaret etti.
İlk olarak ÇASİAD’ı (Çanakkale Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği) ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Semih Başaran ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran dernek çalışmalarıyla ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

Yapılan görüşmelerin ardından ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

ÇASİAD’ın ardından Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Serdar Bal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek dernek tarafından yürütülen iş ve işlemler ile derneğin faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Serdar Bal ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İnsani Yardım Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İnsani Yardım Derneği Başkanı Numan Yaşar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette,  Çanakkale İnsani Yardım Derneği Başkanı Numan Yaşar, derneğin çalışmaları ve yürütülen projeleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgiler verdi.

Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Numan Yaşar ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çanakkale İnsani Yardım Derneği Başkanı Numan Yaşar, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.